Latauskeskus / Suunniteltu M2M-, esineiden Internet-, IoT- ja Smart Cities -sovelluksille.

Suunniteltu M2M-, Internet of Things (IoT )-, Industrial IoT- ja Smart Cities -sovelluksille. PROSCEND on dynaaminen ja teknologiakeskeinen yritys, joka toimii aktiivisesti maailman yhdistämisessä. Mitä tulee LAN / WAN-verkkojärjestelmien kokemukseen, PROSCEND on ylpeä siitä, että hän edistyi paitsi huipputason xDSL-tekniikan lisäksi myös yrityksen verkkotekniikan kanssa ja integroi ne yhteen.

sales@proscend.com

Teollinen IoT-kumppanisi

Latauskeskus

Latauskeskus

Roskapostin robottien estämiseksi , meidän on annettava seuraavat tiedot.Järjestelmämme lähettää sinulle download pdf-tiedoston linkin sähköpostitilillesi.Huomaa, että kaikki tiedot säilytetään tiukasti luottamuksellisina.


100% ilmaisia ​​tiedostojen latauksia

Sinun on syötettävä merkit mustalla värillä
We Need Your Consent
By consenting to this privacy notice you are giving us permission to process your personal data specifically for the purposes identified. Consent is required for us to process your personal data, and your data will not be shared to third parties.

PROSCEND Johdanto

Proscend Communications Inc.on Taiwanin toimittaja ja valmistaja verkkoviestintäteollisuudessa. PROSCEND on tarjonnut asiakkaillemme korkealaatuisia teollisuuden solukkoreitittimiä, langattomia LTE-matkapuhelinreitittimiä, teollisuuden ulkoreitittimiä, ulkona olevia LTE CPE -reitittimiä, langattomia PoE-reitittimiä, LTE Dual SIM -reitittimiä, teollisuuden Ethernet-laajennimia, kupari-SFP-moduuleja, pitkän ulottuvuuden PoE-laitteita, teollisia hallitsemattomia kytkimiä vuodesta 1999. Sekä edistyneen teknologian että 25 vuoden kokemuksella PROSCEND varmistaa aina, että se täyttää jokaisen asiakkaan kysynnän.